Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-11-03
  • produktnyhet

Nya trådlösa mikrofoner i Evolution-serien

Sennheiser EW-DX-serien är ett mångsidigt och trådlöst digitalt mikrofonsystem designat för den professionella marknaden med ultralåg latency på 1,9 millisekunder. Oavsett om mikrofonen ska användas på en föreläsning, teaterscen eller i kyrkan levererar den topprestanda varje gång! Systemet kommer som flera alternativ för att passa just dina behov med möjlighet att expandera systemet. Enheterna har en smidig display som visar relevant information som t.ex. batteritid och frekvens.

Funktioner som Dante, Ethernet-kontrollportar och AES-256 kryptering gör att EW-DX kan överföras säkert och placeras i ett IT-nätverk. Mikrofonerna har 12 timmars batteritid och upp till 88 MHz bandbredd. Med Sennheisers kostnadsfria mjukvara Control Cockpit kan du få värdefull information så som övervakning av systemet och varningar via mail och sms.

vår Roadshow kommer vi visa produkterna och Nikolai från Sennheiser kommer hålla en intressant presentation om just EW-DX-serien, missa inte det!