Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Den 8 dec har vi internutbildning och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post, men om du lämnar ett meddelande via växeln eller skickar ett mail så återkommer vi till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. För att kontakta supporten, maila gärna support@specialelektronik.se. För att komma i kontakt med vår säljavdelning går det även bra att skicka mail till order@specialelektronik.se

Ny teknik betyder nya möjligheter - missa inte vår Roadshow!

Hösten är här och det betyder att det äntligen är dags för oss att åka ut i landet på vår årliga Roadshow. Nytt för i år är att vi adderar ytterligare en stad och startar vår resa i Luleå! Fokus kommer ligga på nyheter inom vårt favoritområde AV/IT-integration och vi ser fram emot att visa er massor av produkter och smarta lösningar för mötesrum, privata hem och utbildningsmiljöer från bland annat Crestron, Panasonic, WolfVision Sennheiser och Blaze! Vi visar möjligheter med remote management, digital signage och självklart kommer vi koppla upp en del av produkterna live. Vi kommer även jämföra funktioner och bildkvaliteter mellan olika modeller i vårt displaysortiment från Panasonic och självklart mycket mer!
Detta är ett ypperligt tillfälle för dig att se och diskutera den senaste tekniken inom ljud, bild och digital signage och för dig som är intresserad av föreläsningar så kommer vi erbjuda flera intressanta presentationer:

10.00 Nyheter från Crestron
10.30 Nyheter från Panasonic - Framtid och trender
12.00 Glöm inte rummet i mötet
12.30 Blaze Audio
13.30 Sennheiser EW-DX - Nytt trådlöst mikrofonsystem
14.00 Nyheter från Crestron (samma som förmiddagen)

Eventet kostnadsfritt och vi bjuder på fika samt enklare lunch. Vi besöker följande städer:

7 nov - Luleå - Elite Stadshotell, Storgatan 15
9 nov - Umeå - First Hotel Dragonen, Västra Norrlandsgatan 5
14-15 nov - Stockholm - Sabis Nordic Forum, Torshamnsgatan 35
21 nov - Malmö - Hotell Malmö Arena, Konferensavdelningen Boulevarden, Hyllie Boulevard 12
23 nov - Göteborg - Corem Meetings, Lunnagårdsgatan 4

Tider:
Luleå och Umeå: 08.30-15.00
Stockholm, Malmö och Göteborg: 08.30-16.00

Anmäl dig och bjud in dina kollegor eller kunder så lovar vi att ni kommer få en intressant dag med massor av inspiration till era nuvarande och kommande projekt. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Camilla Johannesson.