Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-11-07
  • produktnyhet

Ny teknik betyder nya möjligheter - missa inte vår Roadshow!

Häng med när vi åker ut i landet på en efterlängtad Roadshow i november! Vi börjar i norr och avslutar i söder med målet att visa dig massor av nya produkter och lösningar inom Pro AV och systemintegration från våra främsta leverantörer. Vi visar möjligheter med remote management, digital signage och självklart kommer vi koppla upp en del av produkterna live. Här kommer du hitta produkter från bland annat Crestron, WolfVision, Wallboard, Fohhn, GUDE och HyperVSN. Med oss på plats kommer vi även ha representanter från Panasonic Connect, Blaze och Sennheiser.

Detta är ett ypperligt tillfälle för dig att se och diskutera den senaste tekniken inom ljud, bild och digital signage för t.ex. mötesrum, företag och utbildningslokaler. För dig som är intresserad av föreläsningar så kommer vi erbjuda flera intressanta presentationer:
10.00 Nyheter från Crestron
10.30 Nyheter från Panasonic - Framtid och trender
12.00 Glöm inte rummet i mötet
12.30 Blaze Audio - Produktgenomgång och roadmap
13.30 Nyheter från Crestron (samma som förmiddagen)
14.00 Sennheiser EW-DX - Nytt trådlöst mikrofonsystem

Eventet kostnadsfritt och vi bjuder på fika samt enklare lunch. Vi besöker följande städer:

7 nov - Luleå - Elite Stadshotell, Storgatan 15
9 nov - Umeå - First Hotel Dragonen, Västra Norrlandsgatan 5
14-15 nov - Stockholm - Sabis Nordic Forum, Torshamnsgatan 35
21 nov - Malmö - Malmö Arena, Konferensavdelningen Boulevarden, Hyllie Boulevard 12
23 nov - Göteborg - Coreem Meetings, Lunnagårdsgatan 4

Anmäl dig och bjud in dina kollegor eller kunder så lovar vi att ni kommer få en intressant dag med massor av inspiration till era nuvarande och kommande projekt. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Camilla Johannesson på 054-444 2013.