Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-03-10
  • produktnyhet

Höjdpunkter från ISE-mässan 2024

Nu har vi hunnit landa efter alla intryck, möten och spännande produktnyheter på ISE-mässan i Barcelona som i år hade 20-års jubileum! Mässan hade mer än 73 000 unika besökare från imponerande 162 länder och det fanns 1408 utställare på plats. Vi hade en fantastisk vecka nere i Barcelona med massor av intressanta och roliga möten. Vi vill tacka er som vi hade förmånen att träffa på mässan! Vi hoppas att ni hade lika trevligt som oss och att ni fick ut mesta möjliga av vårt möte, är laddade med ny inspiration och känner er uppdaterade kring våra produkter. Har ni några funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta någon av våra säljare på 054-444 2030 eller order@specialelektronik.se.

Vi vill även passa på att tacka våra leverantörer som gjort ett fantastiskt arbete nere på mässan, otroligt fina montrar med intressanta produkter och kreativa lösningar. Extra roligt att många av våra leverantörers produkter vann pris inom olika kategorier. Nedan är ett axplock av produkter som vi uppmärksammade lite extra på mässan:

  • MZ882 är en ny hållbar LCD-projektor från Panasonic Connect med återvinningsbara komponenter och med ett hölje som består av 10% återvunnen plast. Med en ljusstyrka på upp till 8200 lm levererar den skarpa och levande bilder även i väl upplysta rum.
  • RQ-7-serien från Panasonic Connect med två stycken 1-chip DLP-projektorer med 6500 och 7500 lm. Projektorerna har stöd för Intel SDM-produkter för att bland annat kunna expandera anslutningsmöjligheterna via instickskort.
  • Panasonic Connects kompletta lösning för videomöten, PressIT360, är nu Teamscertifierad. Med en 360-graders kamera, mikrofon och högtalare i samma enhet ger den en mer realistisk känsla för personer som deltar på distans och levererar en optimal bild- och ljudkvalitet direkt vid anslutning.
  • ET-FMP50 är en ny mångsidig mediaspelare från Panasonic Connect exklusivt designad för multiprojektioner fylld med smarta funktioner för att förenkla arbetsflödet och förbättra upplevelsen i olika miljöer.
  • Crestron NVX har blivit en branschstandard för AV-över-IP med 1 miljon sålda NVX-enheter. Systemet möjliggör distribution av ljud, bild och kontrollsignaler över långa avstånd och levererar bästa möjliga AV-över-IP upplevelse, varje gång. Produkterna fnns både som fristående box och instickskort.
  • Crestron Automate VX använder flera kameror med optisk zoom för att tillsammans med speaker tracking och mikrofonerna i rummet säkerställa att deltagare på distans alltid får en klar och skarp bild av samtliga i rummet. Det gör att de aldrig behöver tänka på var de ska titta för att följa med i diskussionen.
  • Crestrons populära AirMedia ger en BYOD-lösning som gör att användare trådlöst kan presentera innehåll från sin bärbara dator, smartphone eller surfplatta via enhetens inbyggda WiFi eller ett externt trådlöst nätverk. Med den nya USB-C adaptern kan deltagare snabbt och enkelt dela sitt innehåll från valfri enhet och med endast ett knapptryck.
  • VZ-2 är WolfVisions nya visualizer som ersätter vSolution Cam och blir ett rejält lyft uppåt både vad gäller kvalitet och funktion. Kameran kan roteras 192 grader för att fånga upp bilder från olika riktningar och är ett fantastiskt verktyg för att inspirera till en kreativ undervisning och lärande, både i klassrummet och på distans.
  • Välrenommerade tyska Fohhn levererar perfekt ljudkvalitet ihop med WolfVisions fantastiska kamerakvalitet. Cynap Videobar är WolfVisions högkvalitativa videobar med allt du behöver, självklart med en inbyggd Cynap som ger möjlighet till trådlösa presentationer!
  • Nya driftsäkra 8-kanalsslutsteg i Blaze PowerZone Connect-serien som ger en oöverträffad tillförlitlighet och effektivitet tillsammans med smidig systemkonfiguration. Serien består av fyra modeller och kan enkelt konfigureras via Blaze webbaserade app PowerZone Control.
  • Blaze nya kostnadsfria mjukvara PowerZone Control Center är designad för enklare hantering och DSP-kontroll av större system med flera installerade Blaze-slutsteg direkt från din bärbara dator.
  • Stilrent sortiment av motoriserade, roterbara och infällda skärmar, utdragbara kabellösningar, lyftssystem för mikrofoner och väggfästen från Arthur Holm.
  • Adecia från Yamaha är ett Teamscertifierat ljudsystem för mötesrum som säkerställer exceptionell ljudkvalitet, enkel installation och driftsättning.
  • PSX-serien från Bose Professional är 4-kanalsslutsteg med inbyggd DSP och Dante som ger omedelbar tillgång till enheternas förinställda högtalarinställningar. Finns som tre modeller med 4x300 4x600 4x1200 w.
  • LX-7 är en ny soundbar från Krix som levererar förstklassiga ljudlösningar! Soundbaren består av tre stycken Hyperphonix i en och samma låda och kan beställas i mått som passar 75, 85 och 100 tums-skärmar.