Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-02-12
  • produktnyhet

Värdefulla funktioner som sätter guldkant på tillvaron för gästerna på Skaras nya äldreboende

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Under hösten 2023 öppnade Skara kommun ett nytt modernt vårdboende med fokus på livskvalitet. Ledorden för projektet var ”Teknik i framkant” och målet var att hitta framtidssäkra och expanderbara lösningar som håller och kan utvecklas över tid. Uppdraget gick till Teknikinstallationer i Skara som har levererat hållbara tekniska lösningar som ger gästerna en trygg och fin boendemiljö med stora möjligheter till gemenskap och anhörigkommunikation.

I vår casevideo får du en inblick i hur Teglagården arbetar med enkel, användarvänlig och framförallt värdefull teknik som alla kan hantera. Vad sägs om dynamisk belysning som har positiv påverkan på sömn och återhämtning eller ett interaktivt TV-system där gästerna snabbt och enkelt kan ringa videosamtal till sina nära och kära, andra gäster eller personalen? Teglagården är en förebild och ett lysande exempel på hur vi kan sätta guldkant på tillvaron för våra äldre med teknik som hjälpmedel.

Här kan du läsa mer om projektet.