Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-03-06
  • produktnyhet

Förbered dig för att bli bländad av Panasonics nya projektor REQ15

REQ15 är Panasonics första 1-chips DLP laserprojektor med 15 000 lm ljusstyrka. Utrustad med Quad Pixel Drive-teknik levererar den extremt detaljerade 4K-bilder för alla typer av miljöer. Projektorn är utformad för innehåll med hög bildhastighet och kan kombineras med tillvalet Real Time Tracking Projection Mapping System, för projektion på objekt som rör sig snabbt. Projection mapping är ett spännande sätt att väcka liv i oregelbundna former eller byggnader och genom att addera ljud som agerar i symbios med bilden får du en ljusshow som verkligen drar ögonen till sig.

Projektorn har en kompakt design för enklare installation, uppdaterat kylsystem och dammskydd som ger en bättre driftsäkerhet och möjliggör upp till 20 000 timmars underhållsfri projektion. Projektorerna har följande anslutningar: Digital Link/HDbaseT, HDMI, SDI och SDM-slot för att kunna expandera anslutningsmöjligheterna via instickskort. REQ15 kommer finnas tillgänglig under Q2.