Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-11-16
  • produktnyhet

Vi utökar vårt kursutbud med tre nya utbildningar

Vi är stolta och glada över att vi nu kan erbjuda ytterligare tre kurser till vårt kursutbud. Den ena är en prep-kurs för att ta AVIXA CTS-certifiering. Här kommer vi att under tre intensiva dagar gå igenom AVIXAs utförliga kursmateriel för AV-branschen. CTS-certifieringen är internationellt erkänd under ANSI-standarden och ISO 17024 vilket sätter en kvalitetsstämpel på varje person som innehar, underhåller och upprätthåller sin certifiering. Vid upphandlingar finns det många gånger krav på att leverantören är certifierad enligt en kvalitetssäkringsstandard och med den här utbildningen får du ett försprång!

Den andra är en uppdaterad version av D-Tools där man under fyra dagar lär sig deras programvara och sätter upp sin egen installation så den blir lätt att arbeta med utifrån varje företags unika behov. Detta är en kurs för dig som vill förbättra lönsamheten i varje projekt och jobba effektivare med affärsprocesser inom allt från försäljning, systemdesign, dokumentation och installation till support och servicehantering.

Den tredje är en C# utbildning för dig som programmerar Crestron idag. I den här kursen lär du dig C# från grunden och .NET-ramverket. Den hjälper dig att förstå grundläggande syntax och täcker de viktigaste delarna i språket. Här får du praktiska kunskaper om de objektorienterade funktionerna som ligger till grund för språket C# som kommer lyfta dig till nästa nivå. Om du är intresserad av den här kursen kommer vi att hålla ett kort webinar den 25e november klockan 13:30 till 14:00 där vi kommer berätta mer om innehållet och vad vi kommer gå igenom. Anmäl dig till webinaret här.

Antalet platser är begränsat och du kan läsa mer om utbildningarna här:

Utöver dessa två kurser har vi givetvis vårt vanliga kursprogram med kurser både från Crestron och andra tillverkare. Håll koll på sidan då den uppdateras löpande med nya kurstillfällen.