Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

C# - Kom igång med C# och SIMPL# i Crestron-miljö

Under våren 2023 kommer vi introducera en kurs i C# för att hjälpa programmerare att komma igång med SIMPL# i Crestron-miljö! Kursen kommer att hållas under totalt åtta dagar under våren. Dessa kommer att delas upp på två olika veckor, v.6 och v.18.

Upplägget kommer att vara enligt följande:

Vecka 6: Måndag till onsdag kommer vi ha en extern kursledare som går igenom olika ämnen i C# helt oberoende av Crestrons implementation. Dvs. detta är ren C# och har inget med Crestron i sig att göra. Kursinnehållet kommer vara det som utbildningsföretaget Edument har i sin kurs Introduktion till C# men vi kommer lägga mer tyngd på det som är viktigt i Crestron-världen. På torsdagen kommer vi titta på Crestrons implementation och skapa ett första program för att komma igång. Efter de första fyra dagarna kommer du att ha fått en första inblick i C# och kan skapa ett enklare program i Crestrons SIMPL# samt jobba vidare med det du lärt dig fram till det andra tillfället.

Vecka 18: Upplägget kommer vara ungefär detsamma som vecka 6 där vi har tre dagar med extern kursledare som kommer hålla en fortsättning på kursen och på torsdagen kommer vi jobba med Crestron SIMPL# med fokus på att kommunicera med tredjepartsprodukter som t.ex. kameror och PDUer som kan användas i installationer. De tre första dagarna kommer denna gång baseras på Eduments kurs Avancerad C# men med anpassningar för att lägga tyngd på det som är viktigt för en Crestron-programmerare. Vi kommer även att hålla oss till .NET 4.7.0 då detta är vad som stöds av Crestron i dagsläget.

Kostnaden för hela kursen i åtta dagar kommer vara 27.000:- SEK per deltagare. Lunch ingår samtliga dagar och vi kommer som vanligt kunna hjälpa till med hotellbokningar till självkostnadspris. Detta betalas av den som bor i rummet på hotellet i samband med övernattningen.

Patrik Lindahl
Crestronsupport Gruppchef

054 444 2021

patrik.lindahl@specialelektronik.se

Inga planerade datum

Just nu har vi inga planerade datum för denna kurs.