Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

CTS - AVIXA CTS

Det här är AVIXAs officiella kurs för att förbereda sig för att ta certifieringen CTS som är den första certifieringsnivån hos AVIXA. En kvalitetsstämpel för dig som visar på kunskap och kompetens när det gäller att erbjuda de bästa AV-lösningarna efter kundens behov, både gällande tid och budget. Under tre dagar kommer vi att gå igenom ett omfattande material som sträcker sig över ljud, bild, grundläggande ellära, kablar, planering av projekt, felsökning med mera.

Vem är den här kursen för?

Den här kursen vänder sig till alla inom ProAV, oavsett roll man har. Du kan vara en person som jobbar på IT- eller AV-avdelningen på ett företag, eller du kan vara anställd på ett företag som jobbar med installation. Din roll kan vara säljare, tekniker, designer eller programmerare.

Om kursen

Kursen hålls på engelska och kostnaden är 9000 kr (lunch ingår samtliga dagar). För att få certifieringen måste man efter kursen göra ett certifieringsprov via Pearson Vue. Mer information om provet och kostnaden för detta finns på AVIXAs sida. Det finns inga krav på att gå kursen för att få göra provet men man rekommenderas att ha praktisk erfarenhet från AV-installation för att klara av den. En avbokningsavgift på 1500 kr tillkommer om avbokning sker senare än 7 dagar innan kursstart.

Kurstider:

Dag 1 09.00-17.00
Dag 2 09.00-17.00
Dag 3 09.00-17.00

Vilka är AVIXA?

AVIXA är en global organisation som startade 1939. Genom åren har man arbetat med standardisering och utbildning inom AV-området och är det närmaste en branschorganisation vi kommer inom AV-världen. Mer information om AVIXA finns på deras hemsida

Patrik Lindahl
Crestronsupport Gruppchef

054 444 2021

patrik.lindahl@specialelektronik.se

Inga planerade datum

Just nu har vi inga planerade datum för denna kurs.