Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-03-25
  • produktnyhet

Projektion med hållbarhet i åtanke

MZ882 är en ny hållbar LCD-projektor från Panasonic Connect. Med en ljusstyrka på upp till 8200 lm levererar den skarpa och levande bilder även i väl upplysta rum. MZ882 är Panasonic Connects mest hållbara projektor då den har återvinningsbara komponenter och ett hölje som består av 10% återvunnen plast. För att minska avfall kan ECO-filtret tvättas och återanvändas två gånger, medan underhåll av ljuskällor och filter rekommenderas efter 20 000 timmar.

Projektorn har många smarta funktioner, bland annat edge blending, där man kombinerar flera projektorer för att få en större bild i receptioner, evenemangsammanhang och utställningar hos t.ex. museum. Projektorn fungerar självklart lika bra enskilt i större mötesrum och hörsalar. Modellen har Multi-Laser Drive Engine som ger en optimal balans mellan hög ljusstyrka, livlig färgåtergivning och drift med sparsamt underhåll. Här kan du läsa mer om Panasonic Connects arbete med hållbarhet.