Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-11-03
  • produktnyhet

Nyttja ytorna maximalt med Crestrons bokningspaneler

Med en bokningspanel från Crestron får du snabbt och smidigt en överblick av organisationens mötesrum vilket gör det enkelt att hitta ett ledigt rum och påbörja ett möte. Rummet kan bokas via datorn, telefonen eller direkt på panelen och synkas med organisationens kalendersystem som t.ex. Microsoft 365 och Exchange.

Vi har även dedikerade bokningspaneler för Microsoft Teams som gör det enkelt att ansluta till ett Teamsmöte. Bokar du mötet via Teamspanelen utanför rummet så blir det automatiskt ett Teamsmöte som då synkas med MTR-systemet i rummet. När mötet startar skiftar panelen till rött och ditt möte dyker upp på skärmen inne i mötesrummet. Väl i rummet ansluter du direkt på bordspanelen och bjuder in dina deltagare så är du igång. Enkelt, tydligt och bekvämt.

Bokningspanelerna finns i flera storlekar och modeller och här tillkommer inga månadsavgifter.

Vi har flera tillbehör i form av väggskyltar, takskyltar och väggindikatorer för att synliggöra rummets tillgänglighet. Det går även bra att kombinera två typer av indikatorer till samma bokningspanel för extra tydlighet. Panelerna finns för både infällt- och utanpåliggande montage samt nu även för skrivbordsplanering. Vill du veta mer om våra bokningspaneler är du varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare på 054-444 2030.