Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-06-16
  • produktnyhet

Crestron integrationskit för egen systemdesign

Crestron Flex UC-CX100-T/Z för Microsoft Teams Room och Zoom Room-system är gjort för egen systemdesign, i allt från små huddle-rum till hörsalar där produkter som mikrofoner, högtalare och kamera redan finns. Med en stor 10,1" touchpanel ges en överlägsen kontroll i mötesrum, samlingslokaler och hörsalar. Genom att ansluta till ett styrsystem får du även möjlighet att kunna justera tekniken i rummet så som ljud, belysning och ventilation.

Unikt för Flex UC-CX100-T/Z är att den har BYOD-funktion i samma enhet. Systemet levereras antingen som dedikerad lösning för Microsoft Teams eller Zoom. Den stödjer dessutom alla typer av möten, oavsett plattform, med en medhavd dator då systemet har USB- och HDMI-anslutning vilket gör att datorn kan låna rummets teknik i form av högtalare, mikrofoner och kamera. När datorn är ansluten kan du alltså starta den klient du fått inbjudan till för att få en lika bra mötesupplevelse som när du kör ditt vanliga Teams eller Zoom-möte i mötesrummet.

UC-CX100-T/Z levereras med UC-ENGINE, HDMI till USB-box och styrpanel. Just nu har vi kampanj på CX100-systemen fram till och med 31 juli 2023.