Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-03-18
  • produktnyhet

Nya slutsteg i PowerZone Connect-serien från Blaze Audio

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Blaze har lanserat en helt ny serie med 8-kanals förstärkare som presenterades på ISE-mässan i Barcelona. Serien består av fyra modeller:

De nya förstärkarna drivs av Pascals UMAC Class-D teknik vilket ger en oöverträffad tillförlitlighet och effektivitet tillsammans med smidig systemkonfiguration. Samtliga modeller kan konfigureras via Blaze Audios webbaserade app PowerZone Control där du kan hantera alla ingångar, utgångar och högtalare i flera zoner.

Med Blaze nya programvara PowerZone Control Center får du fler smarta funktioner. När datorn är ansluten mot samma nätverk som Blaze förstärkare och väggkontroller kan den scanna av nätverket och se alla installerade enheter. Du får då åtkomst till förstärkarnas webinterface, se aktuell installerad mjukvara och möjlighet att göra en massuppdatering av enheterna.