Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-03-29
  • produktnyhet

Heldigitala hembioprocessorer i absolut toppklass från StormAudio

StormAudio har lanserat en ny serie heldigitala processorer, ISP Evo. Baserad på den digitala delen i den prisbelönta ISP Elite MK3, behåller den samma prestanda med stöd för avkodning av upp till 24 kanaler och upp till 32 utgångar i samma formfaktor som den lite enklare ISP Core 16. ISP Evo är en högpresterande surroundprocessor som ger den ultimata ljudkvaliteten som eftersöks hos de mest krävande hemmabioentusiasterna. Processorerna hanterar alla kända ljudformat som t.ex. Dolby Atmos, DTS:X Pro, Auro-3D och IMAX Enhanced.

ISP Evo-serien består av 4 processorer med stöd för 20 eller 32 kanaler: Två med AES/EBU och två AoIP-modeller med stöd för Dante och AES 67. Perfekt i alla AoIP-projekt där surroundljud behövs och XLR-utgångar är överflödiga.
ISP Evo 20 AoIP
ISP Evo 32 AoIP
ISP Evo 20 AES/EBU
ISP Evo 32 AES/EBU

ISP Evo levererar kompromisslös prestanda och sömlös integration i privata biografer, mixingstudios och andra professionella installationer med flera kontrollalternativ, bland annat en IR-fjärrkontroll, applikationer för smartphone- och surfplatta samt alla nödvändiga drivrutiner för styrsystem. Förstärkarna kommer med ett användarvänligt och webbaserat gränssnitt som möjliggör en fullständig konfiguration med total flexibilitet. ISP Evo bygger på samma mjukvaruplattform som övriga modeller och utvecklas därför löpande med nya funktioner och förbättringar. Även hårdvaran är modulär och kan uppgraderas och byggas ut efter behov.

StormAudio blir exklusiv partner vid lanseringen av Dirac Live Active Room Treatment

Dirac introducerar nu en efterlängtad ny Dirac Live-funktion, Active Room Treatment, som vid lanseringen kommer finnas exklusivt i StormAudios processorer. Fram tills nyligen fanns två huvudsakliga funktioner i Diracs digitala rumskorrigering: Dirac Live Room Correction och Dirac Live Bass Control. Den nya funktionen Dirac Live Active Room Treatment (ART) blir ett viktigt komplement som höjer prestandan och användbarheten ytterligare!

ART är en ny generation av digital rumskorrigering som hjälper till att kompensera för akustiska problem i lyssningsrummet. Här används teknik som liknar den som aktivt brusreducerande hörlurar använder för att kompensera för rummets akustik och hur högtalarna interagerar såväl med rummet som med varandra. Resultatet blir en unik uniformitet och balans i hela registret och ett ljud som är precis som skaparen avsåg.

StormAudio har varit Diracs närmsta partner vid utvecklingen av ART och från lanseringen under våren fram till den 30 september 2023 kommer ART exklusivt finnas tillgängligt på StormAudios processorer. Efter det kommer andra tillverkade få tillgång till tekniken. För mer information är du välkommen att kontakta Per Larsson på tel: 054-444 2067.