Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-03-28
  • pressmeddelande

StormAudio exklusiv partner vid lanseringen av Dirac Live Active Room Treatment

Svenska Dirac, branschledande inom digital ljudkorrigering har specialiserat sig på lösningar för att skapa fantastiska ljudupplevelser oavsett förutsättningar för ljudentusiaster och hemmabioälskare! Dirac introducerar nu en efterlängtad ny Dirac Live-funktion, Active Room Treatment, som vid lanseringen kommer finnas exklusivt i StormAudios processorer.

Fram tills nyligen fanns två huvudsakliga funktioner i Diracs digitala rumskorrigering: Dirac Live Room Correction och Dirac Live Bass Control. Den nya funktionen Dirac Live Active Room Treatment (ART) blir ett viktigt komplement som höjer prestandan och användbarheten ytterligare! ART är en ny generation av digital rumskorrigering som hjälper till att kompensera för akustiska problem i lyssningsrummet. Här används teknik som liknar den som aktivt brusreducerande hörlurar använder för att kompensera för rummets akustik och hur högtalarna interagerar såväl med rummet som med varandra. Resultatet blir en unik uniformitet och balans i hela registret och ett ljud som är precis som skaparen avsåg.

StormAudio har varit Diracs närmsta partner vid utvecklingen av ART och från lanseringen under våren fram till den 30 september 2023 kommer ART exklusivt finnas tillgängligt på StormAudios processorer. Efter det kommer andra tillverkade få tillgång till tekniken.

StormAudio är en ledande tillverkare av high end-processorer och slutsteg för hemmabio där tillförlitlighet, flexibilitet och prestanda är ledorden. Med en modulär hårdvaruplattform och en kraftfull mjukvara under ständig utveckling erbjuder de några av marknadens mest avancerade lösningar. Se StormAudios sortiment här.

För mer information kontakta Per Larsson på tel: 054-444 2067.