Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-09-14
  • produktnyhet

Få enkel och trådlös presentation med AirMedia

Crestrons nya tillbehör i AirMedia-serien, AM-TX3-100-I, är en USB-C adapter för trådlösa presentationer där mötesdeltagare snabbt och enkelt kan dela sitt innehåll från valfri enhet. Det enda som krävs är en USB-C anslutning på enheten och en knapptryckning på adaptern så är du igång, ingen app eller mjukvara behövs. Adaptern har dessutom en tydlig indikator som visar när du delar ditt innehåll. För att säkerställa en tillförlitlig trådlös anslutning tillämpar enheterna i AirMedia-serien säkerhetsstandarder så som 802.1x och AES-kryptering.

Om du redan har en AirMedia3 mottagare, AM-3100-WF-I eller AM-3200-WF-I, går det att få stöd för den nya adaptern med en mjukvaruuppdatering. Med den senaste uppdateringen får du trådlös USB vilket gör att datorn kan "låna" rummets teknik i form av högtalare, mikrofoner och kamera exempelvis Crestron soundbar (UC-SB1-CAM). På det sättet slipper du även synliga USB-kablar i mötesrummet. Vill du veta mer eller att vi kommer ut på en demo är du varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare på 054-444 2030.