Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-05-08
  • produktnyhet

Upplev nya kreativa sätt att arbeta med digital kommunikation

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Onsdagen den 24 maj bjuder vi in dig och dina kollegor till ett heldagsevent på vårt kontor i Karlstad med målet att öka kunskapen och se nya möjligheter med digital signage. Vi kommer visa flera kreativa installationer för olika marknader som t.ex. butiker, museum, företag och sportarenor. Du kommer även få träffa representanter för produkter och system inom området för digital signage och höra dem berätta mer om sina lösningar.

Under dagen kommer det bli hands-on, presentationer och självklart massor av inspirerande teknik för att skapa både nyfikenhet och kunskap kring digital signage på ett helt nytt sätt! Eventet håller på mellan 10.00-18.00 och avslutar med en trevlig middag och kvällsaktivitet för de som vill.

Låter det intressant? Då ska du anmäla dig direkt då antalet platser är begränsat. Anmäl dig här.