Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-04-24
  • produktnyhet

Sennheiser lanserar ny takmikrofon för medelstora mötesrum

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Sennheisers nya takmikrofon TeamConnect Ceiling M (TCC M) har samma fantastiska ljudkvalitet och funktioner som den prisbelönta TeamConnect Ceiling 2 (TCC 2), men kommer nu i ett mindre format och lägre pris. TCC M är lämpad för små till medelstora mötesrum och har en ljudupptagning på upp till 40 m².

Takmikrofonen har en patenterad automatisk och dynamisk beamforming-teknik som möjliggör flexibel användning och ljudupptagning i hela rummet. Med mjukvaran TruVoicelift är det möjligt att öka talförstärkningen för en högre ljudstyrka utan att riskera rundgång och ställa in ett särskilt område som prioritetszon, vilket gör att personer som talar i zonen får prioritet över andra som talar i samma rum. Det går även att ställa in fem avancerade uteslutningsområden för att stänga ute oönskade ljud i vissa zoner.

Till skillnad mot TCC 2 är TCC M rund men erbjuder samma monteringsalternativ för taket: Ytmonterad, vajerhängd eller infälld. TCC M kommer finnas för leverans under slutet av Q2.

Vill du veta vilken TeamConnect Ceiling-lösning som passar bäst till dina projekt? Med Sennheisers nya verktyg för rumskonfiguration, Room Planner, får du hjälp att hitta lämpliga produkter och placeringsförslag för just ditt mötesrum.