Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-06-06
  • produktnyhet

Kampanj på Panasonics projektor PT-MZ880 med smarta funktioner och låg energiförbrukning

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Panasonics projektor PT-MZ880 har många smarta funktioner, bland annat edge blending, där man kombinerar flera projektorer för att få en större bild i receptioner, evenemangsammanhang och utställningar hos t.ex. museum. Projektorn fungerar självklart lika bra enskilt i större mötesrum och hörsalar. Modellen har Multi-Laser Drive Engine som ger en optimal balans mellan hög ljusstyrka, livlig färgåtergivning och drift med sparsamt underhåll. Inte nog med att det är en tystgående projektor, den har även cirka 20% längre energiförbrukning än tidigare modeller!

PT-MZ880 stödjer 4K-signaler och är kompatibel med bland annat Crestron Connected och PJLink. Via appen Smart Projector Control går det att göra inställningar i projektorn - även när den är satt i standbyläge!

Logga in på vår Partnerzon för att ta del av våra kampanjpriser. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.