Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-03-27
  • produktnyhet

Få en ljud- och bildupplevelse i världsklass med Crestron soundbar!

Crestrons stilrena soundbar är den ultimata konferenslösningen för dina telefon- och videomöten med en fantastisk ljudkvalitet. Soundbaren passar perfekt under en 50” display eller större och med det inbyggda väggfästet blir installationen enklare än någonsin.

UC-SB1-CAM har en inbyggd Huddly IQ-kamera med 150 graders vidvinkel och autozoom som fångar upp alla i rummet och 6 inbyggda mikrofoner, högtalare och AEC (eko cancellering). Mikrofonerna har adaptiv styrning vilket gör att den anpassar ljudet efter personen som talar så att ljudnivån alltid är jämn oavsett vart personen befinner sig i rummet. Det eliminerar även behovet av flera mikrofoner och skapar en snygg och diskret installation.

Soundbaren finns för omgående leverans och finns även i olika paketlösningar för både Microsoft Teams Room (MTR) och Zoom Room system och består då av en soundbar, 10" touchpanel och UC Engine. Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030.