Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-07-19
  • produktnyhet

En PTZ-kamera för varje tillfälle

När du ska köpa en PTZ-kamera (Pan/Tilt/Zoom) är det viktigt att du väljer en kamera som passar för just dina behov. PTZ-kameror kan användas i många olika produktioner och i den här videon visar vi och jämför två högkvalitativa PTZ-kameror för inomhusmiljöer från Panasonic:

AW-UE4 - Har en upplösning på 4K/30p och ett vidvinkligt objektiv på hela 111 grader som gör att kameran passar i de flesta situationer. Använd den till livestreaming, föreläsningar, övervakningskamera eller som en webcam.

AW-UE100 - Har en högre upplösning på 4K/60 fps, 24x optisk zoom och en mjuk och smidig panorering/tiltning. Utrustad med HDMI-, 3G-SDI- och 12G-SDI utgångar gör den perfekt lämpad för användning i olika situationer så som liveinspelningar, studioproduktion och streaming.

Har du några frågor på våra kameror är du alltid välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030 eller order@specialelektronik.se.