Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-18
  • produktnyhet

Display och trådlös presentationslösning i ett med WolfVision och Panasonic

Nu kan man få WolfVisions Cynap Pure BYOD trådlösa presentationslösning integrerad i Panasonics nya displayserie SQ1. Cynap Pure är den mest intuitiva lösningen på marknaden och finns nu som en Smart Display Module-version (SDM-modul) som kan monteras i skärmen för att få en helt trådlös presentationslösning utan krav på appar, donglar, kablar eller annan programvara när du delar innehåll på skärmen från en mobil enhet.

Cynap Pure som SDM-modul har samma funktioner som en standard Cynap Pure och är även kompatibel med SQ1-seriens IR-modeller för att kunna manövrera funktionerna som finns i Cynap Pure. Den ger en flexibel och trådlös BYOD-möjlighet som fungerar med alla operativsystem och tillåter skärmdelning med 4K-upplösning på upp till fyra fönster på en och samma skärm. SQ1-serien finns i storlekarna 49”-98” och passar lika bra i större konferensrum som klassrum eller mindre mötesrum.