Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-06-16
  • produktnyhet

Certifierade produkter möjliggör sömlös integration i alla typer av rum

Produkter som är certifierade för Microsoft Teams eller Zoom hjälper dig att få ut mesta möjliga av respektive system, oavsett om du befinner dig på kontoret eller distans. Certifieringen är en kvalitetsstämpel på utvalda ljud- och videoprodukter och betyder att produkterna sömlöst integrerar med varandra vilket ger bästa möjliga förutsättning för att du och dina kollegor ska kunna arbeta så effektivt som möjligt. Vi har ett stort urval av certifierade produkter och för att underlätta för er har vi markerat certifieringarna för respektive produkt i vår Partnerzon för en enkel överblick. Nedan är ett axplock på några av våra certifierade storsäljare!

Panasonic PTZ-kameror

Crestron integrationssystem för egen systemdesign

Innehållsdelning från Huddly

Samtliga produkter finns i lager och kan skickas med omgående leverans. Vill du ha mer information om någon av våra produkter är du välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030.