Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Logistik och rumspackning

Vi hjälper er att få full kontroll över ert projekt genom att leverera era produkter testade, förkonfigurerade och dokumenterade, det enda ni behöver göra är att installera dem.

Spara både tid och resurser med våra logistiktjänster

Vi vet att det är mycket att tänka på vid större installationer, det är många enheter som ska konfigureras, installeras och framförallt integreras med annan teknik i byggnaden. Genom att låta oss ta hand om det praktiska hjälper vi er med att leveranssäkra ert projekt så att ni kan fokusera på det viktigaste, er kunds projekt! Vi hjälper bland annat till med att testa och konfigurera produkter enligt era önskemål, uppdatera all mjukvara och dokumentera produkterna för enklare hantering och snabbare installation.

Vi kan även samordna er beställning genom att rumspacka din order. Det betyder att vi packar och märker upp de produkter och kartonger som ska till respektive rum, sedan skickar vi dem till rätt plats på önskat datum, allt utefter era önskemål. Enklare blir det inte, produkterna levereras förkonfigurerade, paketerade och markerade, så det enda ni behöver göra är att installera dem.

Vi kan hjälpa er att:

  • Testa produkter
  • Konfigurera olika system
  • Uppdatera programvaror
  • Dokumentera produkterna
  • Sampacka och märka leveranserna

Låter det intressant?

Vi kontaktar dig gärna för att prata om hur dina behov ser ut.

Martin Andersson
Projektkoordinator

054 444 2000

martin.andersson@specialelektronik.se