Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Om oss

Special-Elektronik är en ledande distributör av AV-teknik, belysning, kabel-TV och fiberteknik. Vi drivs av att forma framtidens digitala infrastruktur med tekniska lösningar inom ljud, ljus och bild. Special-Elektronik är verksamma på den skandinaviska marknaden med huvudkontor i Karlstad och lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö, Halmstad och Umeå.

Kunskapsdriven systemförsäljning

Special-Elektronik består av ca 50 personer som alla delar ett stort intresse för ny och innovativ teknik. Vi är glada och tacksamma över våra medarbetares naturliga teknikintresse, vi tror nämligen att god service och hög kundnöjdhet grundas i just kunskap! Vårt mål är att alltid erbjuda en teknisk kompetensnivå som säkerställer att våra samarbetspartner får produkter och system med den funktionalitet som förväntas.

Special-Elektronik är en distributör men vi erbjuder mycket mer än de vanliga plock-, pack- och frakttjänster som ofta definierar distributionsledet. På Special-Elektronik ser vi på produkter utifrån ett systemperspektiv där vi kontinuerligt testar och kombinerar olika produkter för att bygga effektiva, lättanvända och fullt anpassningsbara system. Trots att vi varken säljer direkt till slutkund eller utför några installationer är vi ofta engagerade i våra kunders projektplanering. Special-Elektronik assisterar gärna med allt från systemdesign till rumsspecifik sampackning av produkter. Läs allt om vårt fulla tjänsteutbud nedan.

Vår historia

Special-Elektronik grundades den 22 oktober 1970 och var då ett litet familjeägt företag inriktat på installationer av TV-antenner och mindre centralantenner. Idag, över 50 år senare, är vi en ledande kunskapsdriven systemleverantör inom AV-teknik och kabel-TV/fiberoptik. Vi sitter i toppmoderna lokaler på vårt huvudkontor i Karlstad och vår personalstyrka har vuxit till nästan 50 medarbetare!

Läs mer om vår historia här.