Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-10-20
  • produktnyhet

Välkommen på vårt Huddly-Event och lär dig mer om Huddlys smarta AI-kameror

Special-Elektronik och Huddly bjuder in till ett exklusivt event i november. Här kommer du kunna ta del av och lära dig allt om Huddlys utbud av smarta AI-kameror och innovativa användarupplevelser. Huddly-kameror möjliggör engagerande och effektiva hybridmöten i alla typer av utrymmen med hjälp av avancerad artificiell intelligens.

Du vill inte missa Huddly L1, en intelligent nätverkskamera som erbjuder Speaker Framing, designad för att få möten att kännas engagerande och inkluderande. Dessutom kommer vi gå igenom Huddlys Multi-Camera Experinece, världens första multikamerasystem med en inbyggd AI-direktör.

Johan Smidebrant, Regional Sales Director Nordics, och Haifa Jinadu, EMEA Senior Sales Engineer på Huddly, kommer att finnas till hands för att ge teknisk utbildning och svara på alla frågor du kan ha. Är du intresserad av att lära dig hur Huddlys-kameror kan skapa värde i ditt företag? Då ska du besöka vårt event!

• 7/11 Göteborg - 14.00-16.00 Waterfront
• 9/11 Stockholm - 14.00-16.00 Freys Hotel

Antalet platser är begränsat så boka din plats redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Tommy Dahlin på tel: 054 444 2062 eller tommy.dahlin@specialelektronik.se.