Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-08-20
  • produktnyhet

Upplev kraften av en riktig hemmabio på Krix Roadshow i Stockholm

Är du intresserad av dedikerat bioljud? Då tycker vi att du ska besöka vår roadshow i september när vi kommer köra en produktdemonstration och teknisk genomgång av utbudet för hemmabio från vår leverantör Krix!

Australiensiska Krix är en av världens äldsta och mest framgångsrika högtalartillverkare som har varit verksamma i över 40 år och är en av de globala ledarna inom kommersiell bio. På vår roadshow kommer vi presentera deras MX-serie för hemmabio och för att du ska få en känsla för vad Krix kan leverera så kommer vi självklart köra en demonstration av deras modulära högtalarsystem MX-10 som levererar kraften av en riktig bio i hemmet. Vi lovar att du inte kommer bli besviken!

Den 8 september kommer vi besöka Stockholm och självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer erbjuda slottider för max 5 personer för att inte få för många personer i lokalen samtidigt. Så anmäl dig och dina kollegor redan idag!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Per Larsson:
Tel: 054-444 2067
E-post: per.larsson@specialelektronik.se