Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-11-09
  • produktnyhet

Teknik som stöd för undervisningen på Stockholms universitet

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Det nya universitetsområdet Albano vid Stockholms universitet är en jättesatsning på toppmodern utbildning- och forskningsmiljö. För att hålla en hög nivå på utbildningen behövs också modern teknik som understöd. Informationsteknik fick i uppdrag av Stockholms universitet att leverera användarvänliga och framtidssäkra tekniska lösningar till Sveriges nyaste och modernaste universitetsområde som stödjer undervisningen för både lärare och elever.

I vår casefilm får du se hur utbildningsmiljöerna anpassats för både traditionell undervisning och modern pedagogik med hjälp av tekniska verktyg och hög flexibilitet. En av de största satsningarna är Albanos fyra ALC-salar (Active Learning Classes) där fokus ligger på interaktiv undervisning, aktivt lärande och ökad kreativitet bland eleverna.

Här kan du läsa mer om projektet.