Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-11-22
  • produktnyhet

Takmikrofon med ökad talförstärkning - TeamConnect Ceiling 2

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Sennheisers TeamConnect Ceiling 2 är en Microsoft Teams- och Zoom certifierad takmikrofon för mötesrum och föreläsningssalar. Den har en patenterad automatisk och dynamisk beamforming-teknik som möjliggör flexibel användning och ljudupptagning i hela rummet. Med mjukvaran TruVoicelift är det möjligt att öka talförstärkningen för en högre ljudstyrka utan att riskera rundgång och ställa in ett särskilt område som prioritetszon, vilket gör att personer som talar i zonen får prioritet över andra som talar i samma rum. Det går även att ställa in fem avancerade uteslutningsområden för att stänga ute oönskade ljud i vissa zoner. De nya funktionerna aktiveras och konfigureras i den senaste mjukvaruuppdateringen för TeamConnect Ceiling 2 i Sennheiser Control Cockpit. Det är även möjligt att få en bättre mötesupplevelse för de deltagare som medverkar på distans med TeamConnect Ceiling 2 som hjälper dig att skapa automatisk kamerastyrning baserat på var talaren och rösten befinner sig i rummet.

Takmikrofonen finns i vitt och svart utförande och det finns möjlighet att koppla ihop upp till 7 mikrofoner i daisy chain. Mikrofonen monteras direkt i befintligt innertak eller nedpendlad i vajer. Kontakta någon av våra säljare på 054-444 2030 för att få mer information om TeamConnect Ceiling 2 och möjligheten till automatisk kamerastyrning.