Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-11-14
  • produktnyhet

Stoppa energitjuvarna - Låt inte dina enheter stå på i onödan!

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Är du orolig för att ditt företag använder för mycket energi? Att hålla nere elkostnaderna är en utmaning för många i år, inte bara privatpersoner. GUDES produkter gör att du kan styra och optimera företagets energiförbrukning och sänka elkostnaderna. Med deras smarta grenuttag (styrbara PDUer) får du möjligheten att fjärrövervaka, styra och starta om enheter och uttag oavsett var du befinner dig. Här får du också möjlighet att mäta strömförbrukningen vilket ger en bättre överblick så att du enkelt kan se när och var det drar mest ström. Teknik som inte används i t.ex. mötesrum eller föreläsningssalar sätts ofta i viloläge och fortsätter på så sätt att dra ström i onödan. Genom att schemalägga på/av per uttag kan du göra stora besparingar!

Med en nätverksansluten temperaturmätare med inbyggd sensor går det att fjärrövervaka och kontrollera rummets eller rackets temperatur och luftfuktighet för att säkerställa rätt klimat även på distans. Blir det för varmt eller fuktigt kommer den att skicka iväg ett larm. Temperaturmätaren strömmatas via PoE eller separat PSU (Power Supply Unit). Enheten konfigureras enkelt via ett webinterface och med appen GUDE Control tillåts åtkomst oavsett vart du befinner dig.

GUDEs produkter kan sömlöst integreras med andra tillverkares lösningar som t.ex. Crestron och Domotz. I Crestrons styrsystem går det att styra och hantera uttagen i grenuttaget samt läsa av sensorerna som är anslutna till enheten och i övervakningsplattformen Domotz finns det möjlighet att övervaka och hantera PDUn på distans i samma gränssnitt som all annan nätverksansluten utrustning.