Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-04-26
  • produktnyhet

Spektakulära produkter från C SEED

Det prisbelönta företaget C SEED tecknar exklusivt distributionsavtal med Special-Elektronik i Skandinavien. Företaget levererar tekniska och unika ”State of the art”- lösningar för den lyxigare hemmamarknaden. Vad sägs om en 5 meter bred hopfällbar utomhus-TV som förvaras nere i marken när den inte används?

C SEED grundades 2009 i Österrike och gjorde en storslagen entré på marknaden när de lanserade världens största utomhus-TV, C SEED 201, en vikbar TV-skärm som förvaras i ett hölje nere i marken när den inte används. Med en enda knapptryckning aktiveras den och på mindre än en minut är den 5 meter breda skärmen fullt utvecklad. TV-skärmens ram är konstruerad av kolfiber och titan vilket gör den förvånansvärt lätt för sin storlek. C SEED har specialiserat sig på en sofistikerad underhållningsteknik och kombinerar minimalistisk design med ett fantastiskt hantverk för att skapa tekniska lösningar för en lyxigare livsstil. Företaget presenterade nyligen världens första vikbara inomhus-TV, C SEED M1, en 163” TV-skärm med 4K och HDR Plus samt Adaptive Gap Calibration Technology som gör att kanten mellan skärmarna blir helt osynlig när den är fullt utvecklad.

Vi kommer kunna erbjuda samtliga produkter från C SEEDs sortiment som består av utomhusskärmar, inomhusskärmar, skärmar för lyxyachter och utomhushögtalare. För frågor gällande C SEED vänligen kontakta Henrik Asp:
Tel: 054-444 2038
E-post: henrik.asp@specialelektronik.se