Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-10-25
  • produktnyhet

Spegla din skärm utan att behöva använda dongel, app eller andra tillbehör med Cynap Pure Mini

Nu finns WolfVision Cynap Pure Mini, en ny medlem i Cynap-familjen, som är perfekt lämpad för klassrum, mötesrum eller huddle room. Cynap Pure Mini är en enkel och smidig lösning för trådlös spegling (BYOD) av datorer, telefoner och surfplattor, givetvis med fullt 4K stöd. Den har även stöd för touchback mot Windows datorer för att hantera den speglade datorn trådlöst via en touchpanel.

Enheten har konstruerats med säkerhet i fokus och bygger på ett Linux operativsystem som minimerar risken för virus och annan skadlig programvara. Cynap Pure Mini har precis som resten av Cynap-familjen stöd för IEEE802.1x och är 100% krypterat för högre säkerhet.

Cynap Pure Mini installeras enkelt med "plug and play" och erbjuder förstklassig skärmspegling för alla mobila enheter med stöd för AirPlay, Chromecast och Miracast. Vanligtvis krävs det en app eller andra tillbehör för skärmspegling, med Cynap Pure Mini kan du spegla din enhet direkt utan någon dongel, app eller andra tillbehör. Precis som övriga Cynap Pure enheter ingår gratis uppdatering av mjukvaran vSolution Link PRO.