Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2019-11-13
  • pressmeddelande

Special-Elektroniks säljteam får förstärkning av Pär Nyman

Special-Elektronik rekryterar Pär Nyman för att stärka sin position inom kompetensområdet AV-teknik. Pär har arbetat inom AV-branschen sedan 1990 och besitter stor kunskap inom området med erfarenhet av systemdesign, projektledning, upphandling, förstudier och behovsanalyser.


Området AV/IT utvecklas snabbt och teknisk kompetens är viktig för vår systemförsäljning, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik. Med Pär ombord så befäster vi vår position som kunskapsföretag inom området.

Pär kommer senast från arbete som konsult och projektsamordnare på Proenta, ett företag som specialiserat sig på samordning, effektivisering och kvalitetssäkring av installationer, upphandlingar och tekniska underlag inom AV. Pär, och hans ackumulerade expertis, kommer vara baserad på Special-Elektroniks kontor i Göteborg. Pär har nu avslutat sin första tid på Special-Elektroniks huvudkontor i Karlstad:

Det känns väldigt roligt och inspirerande att vara här på Special-Elektronik, säger Pär Nyman. Jag ser fram emot att få komma igång och lära känna mina nya kollegor samt åka ut och träffa alla kunder.

Hängiven motor- och sportentusiast

På fritiden tycker Pär om att vara ute i naturen samtidigt som han har ett stort sportintresse. Framförallt är det hockey som gäller och till alla på Karlstadkontorets stora förtret är han en inbiten Frölundasupporter. Pär visar stolt upp ett medlemskort i Frölunda HC när han svarar på frågan om vilken sport han är intresserad av. Pär har även ett stort intresse för maskiner av olika slag, såsom båtar, motorcyklar och ett fordon som kanske inte är lika vanligt:

Det kan låta lite konstigt, men jag har relativt nyligen inhandlat en grävmaskin på 5 ton. Det är det absolut roligaste jag har kört, skrattar Pär.

För alla frågor gällande Pro-AV, kontakta Pär på:

Email: par.nyman@specialelektronik.se
Telefon: +46 54 444 2059