Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-05-02
  • pressmeddelande

Special-Elektronik satsar vidare på hemmabiomarknaden och distribuerar StormAudio

Franska StormAudio designar och tillverkar processorer och slutsteg med så gott som obegränsade konfigurationsmöjligheter för avancerade hemmabiosystem med fokus på ljudkvalitet och flexibilitet. Deras produkter blir ett viktigt komplement till Special-Elektroniks övriga sortiment av hemmabioprodukter och ger dem möjlighet att leverera en helhetslösning för den ultimata hemmabioupplevelsen!

StormAudio är en ledande tillverkare av high end-processorer och slutsteg för hemmabio där tillförlitlighet, flexibilitet och prestanda är ledorden. Med en modulär hårdvaruplattform och en kraftfull mjukvara under ständig utveckling erbjuder de några av marknadens mest avancerade lösningar. Beroende på vad situationen kräver kan processorerna utrustas med upp till 32 kanaler analoga eller digitala utgångar. Dessutom finns stöd för DCP-servrar via AES/EBU in och AoIP över AES67, vilket öppnar dörrar för systemdesign som tidigare inte har varit möjlig i detta segment.

Det känns riktigt kul att få representera StormAudio på den svenska marknaden. Det har på kort tid blivit tydligt att de tar sitt uppdrag på stort allvar och att deras produkter ständigt utvecklas. ISP Core är helt outstanding i sin prisklass och ISP Elite är den mest kraftfulla och flexibla hård- och mjukvaruplattformen för hemmabio som jag har stött på. Jag är helt övertygad om att såväl integratörer som entusiaster kommer att uppskatta prestandan och möjligheterna som StormAudio erbjuder, säger Per Larsson, säljare Privata hem.

Produkterna har stöd för samtliga 3D-ljudformat på marknaden och använder Dirac Live med Bass Control för digital rumskorrigering. Tillsammans med Storm Audios egna teknik Expert Bass Management får användaren kontroll över ljudet och basintegrationen på en nivå som är helt unik. Dedikerad remote-app tillsammans med sömlös integration med styrsystem som Crestron Home säkerställer att användarupplevelsen blir precis lika bra som ljudupplevelsen.

Det är fantastiskt roligt att få jobba med ytterligare en tillverkare av världsklass. StormAudio är ett fabrikat för dem som ställer höga krav på upplevelsen, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

Se StormAudios produktsortiment.

Vill du veta mer om StormAudio är du välkommen att kontakta Per Larsson:

Tel: 054-444 2067
Epost: per.larsson@specialelektronik.se