Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-01
  • pressmeddelande

Special-Elektronik ny svensk distributör för Analog Way

Analog Way har tecknat distributionsavtal med Special-Elektronik och det Karlstadsbaserade företaget kan nu erbjuda förstklassiga bildbehandlingslösningar för rental/uthyrning och fasta installationer på den svenska marknaden.

Det ska bli jättekul att arbeta med Analog Way, de har den kompetensen som vi har letat efter när det kommer till den här typen av produkter. De har höga krav på kvalitet och pålitlighet vilket är superviktigt när man arbetar med liveevents och behöver förlita sig på att tekniken alltid fungerar, säger Maarten van Slooten, produktansvarig för Analog Way.

Från och med 1 juni 2020 är Special-Elektronik ny distributör för Analog Way i Sverige. Företaget specialiserar sig på bildbehandlingslösningar och erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter anpassat för den professionella AV-marknaden. Avtalet berättigar Special-Elektronik till att distribuera hela Analog Ways sortiment och företaget stärker därmed sitt produktutbud för rental/eventmarknaden.

Analog Ways produkter kommer bli ett viktigt tillskott för oss som arbetar med både rental- och fasta installationer. De säljer produkter som är tekniskt avancerade i deras bildbehandling och för att tillgodose dagens växande behov inom liveventbranschen med fler videokällor, högre upplösning och bildhastigheter samt flera utgångar så levererar Analog Way ett komplett utbud av kraftfulla och flexibla AV-system med funktioner för videobearbetning i världsklass, säger Maarten.

Kända för sin enastående bildkvalitet och låga latens kombinerar Analog Ways bildprocessorer skalning, mångsidig anslutning, stöd för olika videostandarder och sömlös växlingsteknik för att kunna skapa enastående presentationer som hjälper till att fånga publiken och förmedla budskapet.

Vi ser många möjligheter med Analog Way och vi kommer kunna erbjuda allt från enklare produkter till mer avancerade och komplexa systemlösningar till våra kunders projekt. Tack vare ultralåg latens och högpresterande bearbetningsmotorer är deras produkter perfekt anpassade till liveevents så som konserter, teater, opera eller större presentationer och föreläsningar som kräver minimal fördröjning, fortsätter Maarten.

Analog Way grundades 1989 i Frankrike där de än idag har sitt huvudkontor med design och produktion. Sedan mer än 30 år har de designat och konstruerat lösningar för bildbehandling för att kunna leverera kompromisslösa videopresentationer till kunder över hela världen. Som namnet avslöjar så började de med analoga produkter men arbetar nu mestadels med digitala lösningar. Deras produkter är baserade på avancerad teknik med höga krav på kvalitet och pålitlighet.

Läs mer om Analog Way.