Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-05-12
  • pressmeddelande

Special-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår

Vi välkomnar Tommy Dahlin som ny säljare inom Pro-AV hos oss på Special-Elektronik. Tommy kommer vara baserad på Göteborgskontoret och blir en efterlängtad förstärkning till våra kunder och kollegor. Han har en mångårig bakgrund och stor erfarenhet från AV-branschen och kommer närmast från JML-System där han arbetade som Pro-AV säljare inom B2B.

Tommy har varit kund hos Special-Elektronik sedan många år och kommer nu alltså arbeta på andra sidan av försäljningsledet och hjälpa våra kunder med deras projekt. Han har ett stort driv och passion för nöjda kunder och ser alltid till kundens bästa när det gäller att möta deras önskan och behov:

- Jag brinner för service och för mig är det viktigt att hela tiden tänka långsiktigt. Jag vill att kunden ska få bästa möjliga lösning, som håller länge och fyller sin funktion. Sen är det viktigt för mig att det är lätt för kunden att använda tekniken och känna sig bekväm med den, säger Tommy.

Du har varit på huvudkontoret i två veckor nu, hur känns det att ha börjat hos oss på Special-Elektronik?

- Det känns jättebra! Jag har alltid sett Special-Elektronik som ett relationsbyggande företag med high end produkter och en väldigt trygg samarbetspartner. För mig är det viktigt med den personliga prägeln och det är bland annat det som har gjort att jag har sökt mig till Special-Elektronik. Jag har inte varit så länge på företaget och det känns som om att jag bara har hunnit skrapa på ytan, men jag har fått mycket ideér och inspiration under den här korta tiden på huvudkontoret tillsammans med de nya kollegorna. Jag tror stenhårt på den här branschen och har sagt det länge, att AV-branschen kommer se annorlunda ut, men till det bättre. Det kommer vara fokus på mindre produkter och mer lösningar i projekten, men då framförallt produkter från en och samma tillverkare. Så det ska verkligen bli jättekul att grotta ner mig i det här hos er på Special-Elektronik, fortsätter Tommy.

Med Tommys bakgrund och tidigare erfarenhet från våra leverantörer kommer han snabbt bli varm i kläderna och bli ett bra stöd till våra kunder och kollegor. Vi hälsar Tommy varmt välkommen till oss!

För frågor gällande Pro-AV, kontakta Tommy på:
Email: tommy.dahlin@specialelektronik.se
Telefon: +46 54 444 2062