Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-11-17
  • pressmeddelande

Special-Elektronik anställer ny säljare med inriktning mot marknaden för privata hem

Per Larsson är Special-Elektroniks nya säljare för AV-produkter mot den privata hemmamarknaden. Han kommer vara baserad i Stockholm och blir en efterlängtad förstärkning till företagets kunder och medarbetare. Per, som tidigare varit kund hos Special-Elektronik, har därför redan erfarenhet av företagets leverantörer, produktutbud och tjänster.

Min stora fördel tror jag kan vara att jag har suttit på andra sidan av försäljningsledet, att jag har varit i den rollen som mina kunder är i. Det gör att jag enkelt kan relatera till de utmaningar och frågor som våra kunder och deras slutkunder ställs inför, säger Per Larsson.

Per Larsson har stor erfarenhet inom ljud och ljudinstallationer, då han har jobbat 6 år på HiFi Klubben. Han har bland annat varit ansvarig för butiken i Umeå under fyra års tid och började därefter på HiFi Klubben Solutions i Stockholm där han var projektledande säljare inom custom installation på hemmamarknaden och arbetade då med hemmabio, ljudinstallationer, styrsystem och smarta hem. Per har erfarenhet av hela försäljningsprocessen, allt ifrån kundkontakt, projektledning, systemdesign, försäljning till orderläggning och leverans. Han brinner för ljudprodukter och det är det som han har arbetat mest med, men även mycket bildprodukter i form av projektorer och bildskärmar.

Ljud är otvivelaktigt mitt största intresse och specifikt musik som grund, då jag är musiker. Så musiken har alltid varit jätteviktig för mig och det är det som har lett till mitt stora ljudintresse och sen har ju intresset för hemmabio och den typen av produkter kommit på köpet i och med mitt arbete och passion för film, säger Per.

Vad är din erfarenhet av Special-Elektronik?

Jag vet att Special-Elektronik har en väldig kompetensbaserad försäljning, säljarna förväntas veta vad de pratar om och har en hög kunskapsnivå. Men jag har även förstått att det är ett företag med högt anseende i branschen, både som leverantör och arbetsgivare, säger Per.

Vad kommer dina arbetsuppgifter att bli?

Min största uppgift kommer bli att bygga relationer med våra kunder så att de ska fortsätta vara bekväma med att handla av oss på Special-Elektronik, så att de känner att de får det som de har blivit lovade. Det gäller ju framförallt våra produkter, men även inom min egen kompetens, att jag kan ge relevanta tips och råd gällande våra produkter eller deras projekt. Men sen kommer jag ju även finnas tillgänglig ute på plats på de projekt där det kanske krävs ett par extra ögon, säger Per.

Hur känner du inför att börja på Special-Elektronik?

Det känns jättekul! Jag ville hitta en arbetsplats som kändes rätt och bra för mig och det tror jag verkligen att jag har gjort nu. Nu ser jag fram emot att lära mig massor och träffa nya människor i branschen, både kollegor och leverantörer, som brinner för de här produkterna och är öppna med att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Jag kommer arbeta med produkter som håller extremt hög kvalitet och som är unika på marknaden så det här ska bli riktigt kul. Sen tror jag att jag kommer kunna bidra med ny kompetens inom hemmaljud och även ett annat helhetstänk. Jag kommer vara baserad i Stockholm men jag ser hela Sverige som min arbetsplats, säger Per.

Vi hälsar Per varmt välkommen till oss på Special-Elektronik!

För frågor gällande AV-produkter till privata hem, kontakta Per Larsson på:
E-mail: per.larsson@specialelektronik.se
Telefon: +46 54 444 2067