Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-08-01
  • produktnyhet

Smarta tekniska lösningar med Crestron Home

Det finns många system för att automatisera privata hem och så finns det Crestron Home! Crestron Home är en plattform som erbjuder det bästa av underhållning, bekvämlighet och trygghet, som blir en naturlig del i vardagen utan att ta tid eller fokus från något annat.

I Crestron Home-system läggs fokus på användarvänlighet, funktion och integration så att du ska få den bekvämlighet som många drömmer om. Genom att integrera all teknik i ett styrsystem kan du på ett intuitivt sätt få full kontroll över ditt hems många funktioner och öka livskvaliteten med små, enkla medel. Med en knapptryckning på din smartphone, iPad eller touchpanel kan du kontrollera belysningen, justera temperatur, starta TV:n eller spela din favoritlåt från ett och samma system oavsett var du befinner dig.

Kärnan i Crestron Home är en kompakt processor som levererar imponerande prestanda för att hantera systemets alla större applikationer som hemautomation, hemmabio, multirum m.m. Det finns idag två processorer som är anpassade efter storleken på projekt:
MC4-R – för små till medelstora hem
CP4-R – för större system och hem

Crestron Home kan integreras mot KNX vilket ger en komplett integrations- och konfigurationsupplevelse som knyter ihop hela ditt smarta hem i en och samma användarupplevelse. Crestron Home är designat för att fungera tillsammans med en mängd olika enheter inklusive 3:e parts produkter och det bästa av allt är att du slipper avancerad programmering då systemet konfigureras via en dator eller iPad. Systemet är intuitivt och konfigurationen sker direkt och en backup lagras i molntjänsten My Crestron Cloud.

Du har väl inte missat att vi nu även erbjuder utbildningar i Crestron Home? Här kan du se våra utbildningstillfällen. Vill du ha en demonstration är du välkommen att kontakta Per Larsson på tel: 054-444 2067 eller per.larsson@specialelektronik.se