Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-02-01
  • produktnyhet

Skapa smarta och funktionella hem med Crestron Home

I Crestron Home-system läggs fokus på användarvänlighet, funktion och integration så att du ska få den bekvämlighet som många drömmer om. Genom att integrera all teknik i ett styrsystem kan du på ett intuitivt sätt få full kontroll över ditt hems många funktioner och öka livskvaliteten med små, enkla medel. Dessutom slipper du avancerad programmering då systemet konfigureras via en dator eller iPad.

Kärnan i Crestron Home-systemet är en kompakt processor som levererar imponerande prestanda för att hantera systemets alla större applikationer som hemautomation, hemmabio och multirum. Det finns idag två processorer som är anpassade efter storleken på projektet: MC4-R – för små till medelstora hem CP4-R – för större system och hem

Crestron Home kan nu även integreras mot KNX vilket ger en komplett integrations- och konfigurationsupplevelse som knyter ihop hela ditt hem i en och samma användarupplevelse. Systemet är intuitivt och konfigurationen sker direkt och en backup lagras i montjänsten My Crestron Cloud.

Kontakta gärna Per Larsson för en demonstration på tel: 054-444 2067 eller per.larsson@specialelektronik.se