Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2021-01-26
  • produktnyhet

Skapa enkla digitala budskap med digital signage från Wallboard

Vi är glada över att meddela att vi nu är ny svensk leverantör för Wallboard, en molnbaserad mjukvaruplattform för digital signage. Med Wallboard kan du på ett kreativt sätt skapa olika typer av digitala lösningar och budskap anpassade efter kundens behov.

Deras mjukvara är utformad för att på ett enkelt sätt kunna skapa attraktivt och engagerande innehåll och erbjuder drag-n-drop funktioner, färdiga mallar och widgets. Skapa, redigera, publicera och schemalägg innehåll från vilken webbläsare som helst, till interaktiva enheter. Wallboard erbjuder flexibla och skalbara system för mindre företagsinstallationer och enskärmslösningar till storskaliga installationer på t.ex. offentliga platser och butiksmiljöer.