Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-03-10
  • produktnyhet

Skapa effektiva och förändringsbara budskap med digital signage

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Med Wallboard kan du på ett kreativt sätt skapa olika typer av digitala lösningar och budskap anpassade efter kundens behov. Deras mjukvara är utformad för att på ett enkelt sätt kunna skapa attraktivt och engagerande innehåll och erbjuder drag-n-drop funktioner, färdiga mallar och widgets. Skapa, redigera, publicera och schemalägg innehåll från vilken webbläsare som helst, till interaktiva enheter. Wallboard erbjuder flexibla och skalbara system för mindre företagsinstallationer och enskärmslösningar till storskaliga installationer på t.ex. offentliga platser och butiksmiljöer.

Nu lanserar Wallboard sin uppdaterade version 1.11 av sitt CMS med ett modernare utseende, högre säkerhet samt en hel del nya funktioner som bl.a. nya kampanjmodul för att enklare skapa och schemalägga tillfälligt innehåll samt även en ny integration för Microsoft Lists. Uppdateringen kommer till alla aktiva kunder inom kort.