Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-10-14
  • produktnyhet

Roadshow med de senaste nyheterna

Nu är det äntligen dags för oss att åka ut på en efterlängtad Roadshow och vi kommer packa bilen full med nyheter och de mest intressanta produkterna just nu! Bland annat kommer vi visa er nya UC-lösningar från Crestrons Flex-serie och Crestron Home, en intuitiv plattform för smarta hem. På ljudsidan kommer ni kunna ta del av våra leverantörers breda utbud inklusive produkter från våra senaste leverantörer Blaze Audio och Fohhn. Vi visar även Absen Icon, en 138” allt-i-ett LED-display för mötesrum och möjligheterna med Wallboards smarta digital signage-lösning och självklart mycket mer!

Under dagen kommer vi hålla två föreläsningar inom aktuella ämnen:

  • Presentation av Crestrons UC-sortiment
  • Fjärrövervakning och remotesupport - Vi visar möjligheter och nytta

Eventet är kostnadsfritt och vi kommer besöka följande orter:
16/11 - Umeå
18/11 - Stockholm
23/11 - Göteborg
25/11 - Malmö

Anmäl dig och säkra din plats redan nu!

Restriktionerna har släppt men vi tar fortfarande det säkra före det osäkra och har valt att dela upp vår Roadshow i för- och eftermiddagspass och begränsa antalet platser för att inte få för många personer i lokalerna samtidigt. Det kommer självklart finnas handsprit på plats och vi förutsätter att du som besöker oss är vaccinerad.