Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-02-25
  • produktnyhet

Riktigt ljusstarka 4K-displayer för digital signage från Panasonic

Panasonics senaste professionella 4K-displayer, SQ1H-serien, finns i två storlekar 75” och 86” med en ljusstyrka på 1500 cd/m2 och 1200cd/m2. Displayerna har en IPS-panel och är utrustade med ljussensorer som automatiskt justerar bakgrundsbelysningen efter befintligt ljusförhållande med möjlighet till tre inställningar – stark, medel och låg. Displayerna är lämpliga för skyltfönster, informationstavlor eller större mötesrum. De kan även användas i miljöer som omges med starkt solljus utan att det påverkar bildkvaliteten.

Displayerna har samma premiumfunktioner som SQ1-serien vilket inkluderar HDR- och BT.202-emulering samt 12-segments färghantering som levererar imponerande 4K-bilder med hög kontrast. Det finns även möjlighet att spela upp 4K innehåll via USB och PiP-funktion (bild i bild) via de många ingångarna som displayen har. SQ1H-serien har en Intel SDM-kortplats som med fördel kan användas i en mängd olika kommersiella sammanhang, bland annat som en inbyggd dator för digital signage, ett 12G-SDI terminalkort för broadcast och evenemang samt som en mottagare för användning av Panasonics nya trådlösa presentationssystem PressIT eller WolfVision Cynap.

Displayerna finns tillgängliga i mars 2021