Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-02-28
  • produktnyhet

PTZ-kameror utformade för dagens krav inom digitala möten och streaming

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Panasonic utökar portföljen ytterligare med två nya PTZ-kameror, PT-AW-UE20 och PT-AW-HE20. Kameralinsen har en vidvinkel på 71 grader och 12x optisk zoom vilket gör den optimal för små och mellanstora mötesrum samt mindre lektionssalar.

Gemensamt har kamerorna följande anslutningar: 3G SDI-, HDMI-, USB- och nätverk. Bilden kan skickas ut simultant på samtliga utgångar och via nätverk går det att styra dem med bland annat Crestron eller Panasonic AW-RP60 samt strömsättas via PoE+. Via nätverket går det även att streama i följande format: H.264, H.265, RTMP och RTMPS. Kamerorna finns likt tidigare modeller i vitt och svart utförande. För mer krävande installationer eller större mötesrum, lektionssalar, hörsalar så finns även de nylanserade produkterna: