Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-06-29
  • produktnyhet

Proffsiga LED-väggar för mötesrummet från Absen

Absen producerar innovativa LED-lösningar med fantastisk prestanda och deras Acclaim (A27) Plus- och Pro-serier är inget undantag! Varje panel är i 16:9-format vilket gör det enkelt att välja storlek och upplösning i exempelvis Full HD eller 4K.

Displayerna är skapade för fasta installationer i olika miljöer som mötesrum, hörsalar, butiker eller olika digital signage applikationer. Acclaim Plus- och Pro-serien använder CrystalView-teknik som ger en förbättrad bildupplevelse med bland annat ökad skärpa och detaljrika bilder.

Absens Plus-serie är konstruerad med en kvalitativ variant av den vanligt förekommande SMD LED-dioden vilket säkerställer god bildkvalitet med ett kostnadseffektivt pris för de allra vanligaste installationerna. Pro-serien använder Mini LED, små lysdioder som ger mer ljusstyrka, djupare svärta och förbättrat kontrastförhållande. Det skapar också en bättre betraktningsvinkel samtidigt som du får en slätare och mer robust yta. Dessutom har den ca 20% längre energiförbrukning!

Displayerna är flexibla och kan installeras i många olika storlekar och varianter. Det ger möjlighet till kreativa installationer för att skapa dynamiska och intresseväckande digitala upplevelser för allt från småskaliga installationer till enorma sömlösa LED-väggar.