Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-08
  • produktnyhet

Panasonics nya videoväggsskärmar med nästintill osynlig kant

Panasonic lanserar VF2-serien som är nya videoväggsskärmar med tunnast ramar hittills, 0,8 mm kantmått (skärm till skärm). Skärmarna kommer förkalibrerade för att hålla nere skillnader i färgåtergivning mellan skärmarna och säkerställer en jämn och bra bildkvalitet. Med hjälp av deras kalibreringsmjukvara, kamera och dator kan man även kalibrera dessa på nolltid efter en stunds drift (detta är ett paket vi hyr ut vid behov).

Panelen är av typen IPS och har en matt yta (28% haze) för att motverka reflektioner från oönskat ljus och ger en skarp bild med korrekt färgåtergivning oavsett betraktningsvinkel.

VF2-serien har Digital Link som är baserad på HDBaseT tekniken. Skärmarna stödjer Digital Link in och har även en utgång för att koppla samman skärmarna till en stor videovägg på ett enklare och smidigare sätt än tidigare.

Modellerna kommer i två ljusstyrkor där VF2 är på 500 NITS och VF2H är på 700 NITS vilket ger en valmöjlighet beroende på vilken installation man ska göra. Skärmarna är lämpliga för digital signage och passar i alla möjliga installationer som t.ex. mötesrum, styrelserum, hörsalar och gallerior.