Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-10-07
  • pressmeddelande

Osäkra leveranstider i spåren av pandemin

På grund av den globala komponentbristen i kombination med reducerad transportkapacitet har många av våra leverantörer problem att möta den höga efterfrågan som råder just nu. Vid beställning av ej lagerförda varor beräknar vi normalt sätt preliminära leveranstider baserat på data från tidigare ledtider. Med den nuvarande situationen i åtanke har vi valt att temporärt ta bort denna uppskattning då den i vissa fall är missvisande. Vi ber dig i stället att kontakta någon av våra säljare för information om uppskattade leveranstider.

Vi kan dock inte utlova specifika leveranstider då situationen till stor del ligger bortom både vår och våra leverantörers kontroll. Det vi kan utlova är att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig! I de fall där vi ser längre leveranstider än normalt försöker vi alltid ta fram alternativa lösningar med snabbare hantering och bibehållen funktionalitet.

Vi hoppas att du har överseende med detta och att vi kan återgå till mer specifika leveransuppgifter inom kort.