Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-11-04
  • produktnyhet

Oändliga möjligheter med Crestrons NVX-serie

DM NVX var den första AV över IP lösningen som kunde leverera 4K/60 4:4:4 HDR över 1 GB nätverk. Nu har Crestron lanserat två nya enheter i serien, DM-NVX-360 och DM-NVX-363, som har fått ett mindre format och nya smarta funktioner för att ge bästa möjliga AV över IP upplevelse. Bland annat AES67 som möjliggör ljud över nätverket (som också finns till samtliga tidigare lanserade NVX-enheter via fri firmware-uppdatering), PoE+ för en förenklad installation och design samt HDR10+ och Dolby Vision för att stödja de senaste videoformaten. Dessutom har enheterna fler nätverksportar än tidigare modeller och två USB-portar.

NVX-363 har även stöd för Dante och en inbyggd DSP för Downmix. Enheterna finns både som fristående box och instickskort som passar i befintliga DMF-CI-8 samt är fullt kompatibla med alla tidigare lanserade NVX-enheter.