Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-02-02
  • produktnyhet

Nu hittar ni Fohhn:s professionella ljudsystem hos oss

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Vi är stolta över att meddela att vi nu är svensk distributör av Fohhn som utvecklar och bygger några av de mest högklassiga ljudsystemen på världsmarknaden speciellt utformade för fasta installationer i offentliga miljöer. Deras produktportfölj består bland annat av ljudsystem för mobila applikationer och fasta installationer, Beam Stearing högtalare, Line Array högtalare, modulära ljudsystem för större ljudarrangemang, ljudförstärkare och mjukvaror.

Fohhn är medvetna om att varje plats har sina egna unika akustiska krav, oavsett om det är ett konferensrum, en stor arena, operahus eller teater och erbjuder därför specialiserade lösningar även till de mest utmanande akustiska miljöerna. Dessutom erbjuder Fohhn två smarta och viktiga webbaserade verktyg, Fohhn Designer och Fohhn Audio Soft, för att säkerställa att ljudinstallationen blir korrekt.

Här kan du se vårt växande sortiment av Fohhns professionella ljudsystem.