Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-06-21
  • produktnyhet

Minska antalet enheter med ett serverbaserat kontrollsystem från Crestron

Nu finns Crestron Virtual Control VC-4, ett serverbaserat alternativ till hårdvarubaserade styrsystem med smarta funktioner och förmågan att skala upp snabbt. Plattformen kan styra flera rum över nätverket från en server i virtualiserad miljö eller valfri Linux-dator.

VC-4 kan styra nätverksansluten AV-teknik så som bild- och ljudteknik och naturligtvis går det även, via expansionsmodulerna CEN-IO, att styra teknik som styrs via RS232, IR eller relä. Crestrons BUS-system för belysning och miljö, Cresnet, går även att styra via en brygga med flera olika enheter för bland annat ljud, bild, sensorer och termostater.

Plattformen har stöd för programmeringsspråken C#, SIMPL och SIMPL#Pro som ger programmerare valmöjligheten att programmera i de språk som lämpar sig bäst. Virtual control VC-4 är licensbaserad mot en engångskostnad vilket gör att systemen kan driftsättas omgående.